Team Titania

Even voorstellen… Mijn naam is Titania en ik ben eigenaar van Bodhi Gym.

Sinds januari 2014 ben ik werkzaam in de sportbranche. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan, zowel als personal trainer als met het lesgeven aan groepen. Na verschillende opleidingen heb ik mij gespecialiseerd in kracht & conditietraining, bokszaktraining, medical fitness en Parkinson boksen.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen zodat ik mensen doelgericht kan helpen bij hun doelstellingen. Wat kan ik voor jou betekenen? Ik bied bijvoorbeeld begeleiding:

– bij persoonlijke doelstellingen zoals meer spiermassa, afvallen of een sport specifieke training,
– met hersteltrainingen bij blessures van knie, enkel, schouder en (lage) rugklachten,
– aan personen met diabetes of obesitas om op een veilige manier te (blijven) bewegen,
– aan personen met de ziekte van Parkinson om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Meer weten? Neem een kijkje op de pagina over Parkinson boksen,
– aan zwangere vrouwen tijdens verschillende fases van de zwangerschap,
– bij clinics op scholen, een sportief teamuitje of een bedrijfstraining,
– op het gebied van sport, leefstijl en voeding.

Bodhi Gym

In juli 2020 is een droom uitgekomen door het openen van mijn eigen sportschool Bodhi Gym aan de Nijverheidsweg 18-V in Utrecht. De naam ‘Bodhi‘ heeft voor mij een persoonlijke betekenis. Bodhi is een begrip uit het Theravada-boeddhisme, en betekent zowel ‘ontwaken’ als ‘begrijpen’.

Het is een bewuste keuze geweest om Bodhi Gym een sportschool te noemen en geen vechtsportschool. Ik houd namelijk helemaal niet van vechten! Ik vind het wel supertof om kracht & conditietraining af te wisselen met technisch kickboksen en dat is wat ik dan ook aanbied tijdens verschillende trainingen bij Bodhi Gym.

Bij Bodhi Gym verzorg ik momenteel bokszaktrainingen, Parkinson boksen en een combinatietraining circuit training & bokszaktraining. Naar mijn mening kan je eindeloos combineren op een bokszak, ik vind het bijvoorbeeld leuk om verschillende vechtsporten zoals muy thai en taekwondo te mixen met kickboksen op de bokszak. Ik merk dat er veel behoefte is aan deze vorm van trainen. Het gaat niet om wedstrijden doen, maar om lekker te trainen met vechtsport skills. Dit helpt bij het vergroten van het zelfvertrouwen en ik vind dat je daar niet perse voor hoeft te sparren of dat er een gevecht aan te pas moet komen.

Bodhi Gym is een sportschool waar je in een veilige en gezellige omgeving aan jouw persoonlijke doelen kan werken. Mijn doel is om iedereen op een leuke manier fit en gezond te houden door middel van fijne trainingen waarbij hard getraind wordt, maar ook ruimte is voor af en toe een grapje. Ik kijk er naar uit om je ontmoeten bij Bodhi Gym!