Bodhi Basis is de techniek training van Bodhi Gym. Het is een groepstraining met ruimte voor maximaal 8 deelnemers, zodat we iedereen nog meer persoonlijke begeleiding kunnen geven. We trainen zowel op de bokszak en/of het stootkussen als bij elkaar in de handschoenen. De training duurt 60 minuten. Bodhi Basis is exclusief voor onze leden en bieden we ongeveer 1x per maand aan.

Wat kan je verwachten?

Bodhi Basis techniek training starten we met een functionele warming-up om je spieren voor te bereiden op de training. We nemen daarna op een rustig tempo de technieken vanaf de basis door van trainen op de bokszak. De focus ligt op het technisch correct uitvoeren van een of meerdere specifieke stoten of trappen. We staan bijvoorbeeld wat langer stil bij je houding, je dekking, het in- en uitstappen bij combinaties, naar je voetenwerk tijdens het maken van combinaties, hoe je je ademhaling kan inzetten tijdens het uitvoeren van combinaties en meer. We eindigen zoals altijd met een toetje! Ook Bodhi Basis sluiten we af met een cooling-down om het lichaam weer terug in rustfase te brengen.

Is er een bepaalde trap of stoot of misschien een fitnessoefening waar je aan wilt werken? Laat het ons uiterlijk een week van te voren weten en we kunnen het meenemen in de les. Er wordt niet gespard in deze techniek training.

Wat neem je mee naar Bodhi Basis techniek training?

Voor Bodhi Basis techniek training neem je je bokshandschoenen, bandages en scheenbeschermers mee. Tot slot heb je zoals altijd een handdoek en een bidon of flesje water nodig.

Op de mat wordt op boksschoenen of op blote voeten getraind.

Bodhi Gym Basis Techniek Training

Terug naar home