BG rooster 2311

Bekijk ons rooster en kies jouw trainingsmoment. Meld je altijd vooraf aan om verzekerd te zijn van een plekje in de les. Leden met een actief lidmaatschap loggen hier in voor ons online ledenportaal, inloggen via de app kan natuurlijk ook.

Ben je nieuw bij Bodhi Gym en wil je eerst een training proberen? Je bent welkom om een proefles Bokszaktraining of Bokszakcircuit te boeken om kennis te maken. We hebben bokshandschoenen, binnenhandschoenen en scheenbeschermers te leen voor jouw eerste training bij ons.

Voor het plannen van een kennismakingsgesprek voor Parkinson boksen met aansluitend een proefles, kan je ons een bericht sturen. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie terug om een plekje voor jouw eerste keer bij Bodhi Gym te reserveren.

* Bodhi Basis techniek training staat 1x per maand op wisselende momenten op het rooster, exclusief voor leden van Bodhi Gym. Zo kan er altijd een moment tussen zitten dat voor iedereen kan passen! Bodhi Balans wordt in het voorjaar opnieuw aangeboden, tweewekelijks op de maandag. Deze les is ook alleen toegankelijk voor leden met een actief Bodhi Goud/ Zilver abonnement of een Bodhi 10- rittenkaart.