Bodhi Gym hecht grote waarde aan een gezellige, schone en veilige omgeving om te sporten. Daarom hebben we in het kader hiervan onderstaande huisregels opgesteld.

Ongewenst gedrag

We behouden ons te allen tijde het recht om deelnemers die agressief zijn of zich misdragen, uit te sluiten van (verdere) deelname, zonder restitutie van lidmaatschapsgeld.

Aan- en afmeldbeleid

Heb je een lidmaatschap bij Bodhi Gym? Meld je altijd aan voor een training in de Virtuagym app of het online ledenportaal. Zonder tijdige aanmelding ben je niet verzekerd van een plek in de training. Aanmelden is mogelijk vanaf 28 dagen voor de start van de training. Het is mogelijk om je aan te melden tot het moment dat de les begint als er plek is. Kosteloos afmelden is mogelijk tot 12 uur vóór de training begint. Meld jezelf altijd af als blijkt dat je niet meer kan deelnemen aan de training, ook als de annuleringstermijn verstreken is. Bij 3x niet afmelden of te laat afmelden zonder geldige reden, kan een vergoeding in rekening gebracht worden. Zie onze algemene voorwaarden voor verdere informatie. Is de training van jouw keuze vol? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een notificatie zodra er een plekje vrijkomt.

Op tijd aanwezig zijn

We verzoeken je om 10 minuten voor de start van de training aanwezig te zijn. Zo heb je de tijd om je om te kleden, je spullen op te bergen in de kleedkamer, bandages en dergelijke om te doen en eventuele vragen te stellen. Zorg ervoor dat je op het moment dat de les start, je klaar staat op de vloer (inclusief bandage om) zodat we gelijk kunnen beginnen. Ben je te laat, dan kan de toegang tot de les je geweigerd worden.

Blessures en andere bijzonderheden

We vragen deelnemers voorafgaand de training om de trainer op de hoogte te stellen van eventuele blessures of andere bijzonderheden om rekening mee te houden tijdens de training.

huisregels mbt Basisbenodigdheden

Om de trap en de mat schoon te houden, is het verzoek om je schoenen altijd beneden aan- en uit te trekken. Neem je schoenen mee naar boven zodat de vloer beneden zo leeg mogelijk blijft.
Wat je altijd nodig hebt voor een training bij ons: geschikte sportkleding (geen tanktops of shorts), een schone handdoek en een flesje water of bidon. Je bent verantwoordelijk voor het aanschaffen en meenemen van je eigen trainingsmateriaal als je een lidmaatschap afsluit bij Bodhi Gym. Zie onder het kopje ‘Trainingsbenodigdheden’ van deze huisregels wat je per training nodig hebt.
Koop voldoende bandages zodat je altijd een fris setje hebt voor je training. Lucht je bokshandschoenen na gebruik en reinig deze ook, zodat je er langer plezier van hebt. We trainen op blote voeten op de trainingsmat. Trainen op sokken kan, maar is niet wenselijk omdat de kans dat je uitglijdt en jezelf bezeerd, groot is. Heb alsjeblieft aandacht voor je persoonlijke hygiëne!

Trainingsbenodigdheden

Parkinson boksen: bokshandschoenen, binnenhandschoenen (of eventueel bandages) en schone binnenschoenen.
Bokszaktraining en Bokszakcircuit: bokshandschoenen, bandages en indien gewenst scheenbeschermers.
Basis: bokshandschoenen, bandages en scheenbeschermers.
Parkinson yoga en Balans: eventueel een eigen yogamatje en anders een schone en grote handdoek, (dikke) sokken en een trui of iets anders om jezelf warm te houden voor tijdens de eindontspanning.

Materiaal lenen

Als je voor de eerste keer komt trainen, hebben we materiaal voor je te leen zoals bokshandschoenen en binnenhandschoenen. Voor de deelnemers die vaker komen trainen geldt: heb je geen bokshandschoenen of ben je je eigen vergeten? Nog een keertje lenen is natuurlijk mogelijk! Laat dat voorafgaand aan de training even weten aan ons. Wil je regelmatig spullen lenen? Een handdoek huren kost 3 euro per keer. Bokshandschoenen huren is 2 euro per trainingsmoment, inclusief binnenhandschoenen. Informeer bij ons als je interesse hebt in het aanschaffen van bandages of scheenbeschermers voor jezelf.

Deze huisregels zijn voor het laatst bijgewerkt op: 1 november 2023